Skip to main content

Finest FM kutsub lapsi alates 6. eluaastast 17. juunil kell 12.00 Helsingis Dancesti stuudios toimuvale raadiopäevale!

Raadio avab üheks päevaks stuudio lastele ning saadab korda midagi enneolematut!

Raadiopäeval tutvume kohapeal üles seatud raadiostuudio tehnikaga (tipptasemel helilahendused, professionaalsed raadiomikrofonid, vinge muusikatehnika ning palju muud), paneme lastega kokku oma jutusaate, proovime DJ tööd, salvestame soove ja tervitusi ning laulame ja salvestame laule lauluõpetaja juhendamisel.

Anna oma lapsele võimalus tutvuda raadiotöö telgitagustega ning proovile panna oma võimeid laulmises!

Tegevused töötubades:

RAADIO JUTUSAATE TÖÖTUBA – paneme kokku laste enda jutusaate, millest teeme Interneti vahendusel ka otseülekande (link saadetakse lapsevanematele).

DJ JA SOOVIDE TÖÖTUBA – lastel on võimalus järele proovida DJ tööd ning salvestada seejuures soove ja tervitusi.

MUUSIKATÖÖTUBA – salvestame Helsingi Eesti Muusikastuudio lauluõpetaja Annika Lumi juhendamisel laule, millest parimad saavad raadiomontaaži ning mängitakse ka raadioeetri vahendusel. Parimad salvestatud lood saadetakse hiljem ka lapsevanematele helifailina. Lapsed saavad ennast proovile panna salvestades laule nagu päris laulja.