Skip to main content
Meie seekordne laulupeo teekond sai ilusa lõpu suurel laste ja noorte laulupeol “Püha on maa”! See oli meie kolmas laulupidu, kuhu oleme viinud Helsingi Eesti Muusikastuudio laululapsed. Ehk sai taaskord idanema pandud pisike laulupeo seeme ja nemad on ka tulevikus osa laulupidude suurest ühendkoorist! Vähemasti sai loodud lapsepõlve mälestustesse uus põnev peatükk.
Oi kuidas meie mudilaskoori lapsed nautisid täiel rinnal ja rõkkaval lauluhäälel rongkäigus marssimist, laulupeo suppi ja jäätist, kambakesi kõikide müügikioskite külastamist, laulukaare kõige kõrgemale trepiastmele ronimist ning kogu hingest võimsat kooslaulmist. Ja ka kõige suuremas vihmasajus olid meie laululapsed vaprad ega muutunudki suhkruks. Usume, et see laulupidu heliseb meie laste sees veel kaua ning jättis kustumatu mälestuse, mida hiljem on vägev mäletada.
Ja ega järgmised laulupeod polegi kaugel. Juba järgmisel aastal on Tartu laulupidu ja aastal 2025 suur üldlaulupidu Tallinnas!
On mida oodata 🙂 🎶🇪🇪